Proovisin teha piparkoogi tainast. Polegi nii keeruline kui arvasin.
Järgmine kord:
a) peab julgemalt suhkrut kõrvetama, siis saab vast tumedamaks piparkoogid ja selle erilise kõrbend suhkru maitse ning
b) tuleb osta uhmer, sest kohviveskis ei saa ikka nelki jahvatada. Katsetuse tulemusel on nüüd kohviveski (vist) katki.
Maitselt tulid piparkoogid täpselt minu maitse järgi ning on mõnusalt õhulised ja krõbedad. Eks näis, mis teised katsejänesed arvavad.
2 kommentaari:
Esiemade tarkusesalvest: piparkoogitaigen valmistati juba augustis või septembris ning pandi sahvrisse laagerduma, siis said maitseained seguneda. Muidugi, ma ei tea, kas äkki tänapäeva maitseained või valmistusviis on "äkilisem" :) Aga võid ju proovida nii, et paned selleks mõneks nädalakski külmkappi, vaata, kas on kohevalmistatust erinev tulemus.
no mul jäi seda tainast järgi, proovin kas on nädal hiljem parem kui kohe oli
Postita kommentaar