neljapäev, august 23, 2007

Seiklused mööbliga

Tellisime miski kolm nädalat tagasi Järvel asuvast Aatriumist esikusse metallist nagi ja jalatsiteriiuli. Mõlemad laiusega 1 meeter. Eelmine nädal helistati ja teatati, et võite tulla siia (st Järve Aatriumisse) kaubale järele. Ja siis algas seiklus... Kauplusesse jõudes teatati, et kaup on hoopis laos ja ladu asub Silikaadi tänaval (nii 3 km eemal kauplusest). Lao leidmine oli tegu omaette, sest polnud ühtegi silti Silikaadi lõpus asuval ladude platsil ja laopoiss ei osanud seletada, milline on just Aatriumi ladu. Lao leidmiseks läks meil oma pool tundi kindlasti. Laos kaupa üle vaadates selgus aga, et ei osata teha asju tellimuse järgi. Üks riiul oli 1 m pikkune, nagu tellitud, teine aga oli 1,2 m. Keegi ei osanud seletada, kust selline viga - kõigil paberitel kirjas meie tellitud mõõdud, kuid kaup vales mõõdus. Jätsime kauba sinna ja küsisime kauplusest raha tagasi. Kusjuures kui telefoni teel soovisime selgitusi ja ütlesime, et soovime raha tagasi, siis neitsik vastas, et saatke meile kiri info@aatrium.ee. Tundub, et töötajatel Aatriumis on täiesti ükskõik klientidest. Aatrium on nüüd üks mööblipoodidest, kuhu ma pikemat aega oma jalga ei tõsta.

Teine kogemus mööblieseme soetamisel oli aga palju meeldivam. Stroma madratsi valisin välja poode külastades, siis helistasin Stroma otsemüüjale, arve faksiti mulle kontorisse, me faksisime maksekorralduse vastu ja kaup toodi juba järgmine päev koju. Väga meeldiv teenindus oli ja isegi hinnaalandust sain. Enam ei pea magama kummimadratsil, mis ei hinga ja krudiseb iga liigutuse ajal.

Köögimööbel peaks tulema nüüd järgmisel või ülejärgmisel nädala. Eks näis kui hästi sellega läheb.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

no ja mis firmast köögimööbel siis tuleb?
Ja madrats on meil ka stroma oma ja ostsime kunagi jõulude ajal ja saime veel suur kotitäie komme ka lisaks hinnasoodukale :)))
Jane

Kristi ütles ...

Siit http://www.k-konstruktor.com/
tellisime köögimööbli ja miski Soome firma valmistab mööbli.

Anonüümne ütles ...

Aitäh, et jagasid kogemusi. Ma tavaliselt ostan mööblit ei ole väga tuntud firmad (nagu see https://yourroom.ee/). Mulle tundub, et nad püüavad parem