esmaspäev, august 27, 2007

Rõõmurull

Meie väike kuldne on kasvanud päris kõvasti. Saabudes kaalus ta 9 kg ja mahtus mulle ilusti sülle. Nüüd 5 nädalat hiljem on ta juba 13 kg ja minu süli hakkab väikseks jääma. Jaanus on DD-le selgeks õpetanud käskluse istu, lama ja koht, kuid kõike neid teeb ta ikkagi siis, kui sul on käes maius ja tal on tahtmist. Mänguhoos ei kuule ta mitte midagi ehk siis tal on valikuline kuulmine. Mul on käsil käpa andmise õpetus. Hommikuti ja õhtuti on tal omad hellushood, kus kindlasti peab sülle saama ja käe sõbralikult oma lõugade vahele saama. Tuppa pissimisega on nii ja naa, kuid asi tundub paranevat (rohkem jõuab õue ja ajalehele, kui vaibale).


Sõbraks on ta saanud omale Alfi (12 aastane isane kokerspanniel-krants), Kelly (8 aastane emane hundi ja kolli segu), Popsi (2 aastane emane taks) ja Drysili (6 aastane emane kuldne retriiver). Alfi ei viitsi temaga mängida ja jookseb tal lihtsalt eest seni kuni jaksu on. Kellyga mürati nii, et Kelly karvu oli terve hoov täis ja kumbki ei lasknud teisel puhata. Pops õpetas lollusi ja õpetas, et kõigiga ei jagata oma sööki-jooki. Kusjuures Pops on nüüd õnnetu, sest DD kaevas kõik ta peidetud kondid välja. Drysil oli kõige suurem sõber, kellega koos joosti, mürati ja mängiti liivahunnikus pea 2 tundi järjest.

Hoidjateks on olnud juba ema Rita ja tädi Mann. Mamburi pulmade ajal oli DD tädi Manni juures ka öömajal ja talle meeldis seal väga, sest seal sai kaisus magada:-)

5. septembril läheme DD-ga kooli.

2 kommentaari:

Kadri ütles ...

novot, ja isaga polegi veel kohtumine ünnestunud

Kristi ütles ...

Jah, papsi pole ta kohanud:-)
Äkki Yip teeb talle selgeks, et suuremad koerad on tugevamad. Teiste puhul on DD kõige peal alati olnud