reede, veebruar 18, 2005

kuidas, kellega, kui palju ja kui mitmekesi

Vot selline teema siis seekord. Tõstatati küll teema usaldusest, kuid sellest veidi hiljem. Mitmeid kordi on ühe härraga tekkinud arutelu sellel teemal, et kuidas, kellega, kui palju ja mitmekesi peaks seksima. Meil on mõlemal selles osas küllaltki erinevad arvamused olnud, kuid arvan, et see tuleb vanuse vahest. Tema on minust pea 10 aastat vanem, seega elukogenum ja vabama suhtumisega seksi. Jätan tema arvamused siinkohal enda teada, sest ehk ta kirjutab neist ise.
Kuid mida mina nooruke sellest arvan.
Kõigepealt kellega? No mitte igaühega, vaid sellega, kes suudab su südame põksuma panna. Ma ei saa neist inimestest aru, kes asuvad vahekorda lihtsalt seksi pärast. Arvan, et hea seksi nautimiseks on vaja tundeid ja niisama "põrutada" ei ole mõtet. Mis see annab? Kas järjekordse märke sellest, et oled kellegagi vahekorras olnud, rikastanud oma partnerite ringi. Seks nõuab koostööd, mida rohkem seda harjutad ühe partneriga, seda paremaks ta ju läheb ...
Kui palju? Nii palju kui tunne ütleb. Kui tuleb tahtmine oma partneriga seksida, siis seda ka tehakse, olenemata sellest, kui tihedalt see toimub. Kindlasti värskelt armunud seksivad tihedamini kui pikemat aega suhtes olnud inimesed. Ja millegi pärast on jäänud mulje, et sageli on meestel sugutung sagedasem. Vale on kindlasti see, kui naine juba pikemat aega ei taha, et siis jäetab ta hooletusse mehe vajadused. Alati on mingi võimalus selle olukorra lahendamiseks. Ja sama peaksid jälgima ka mehed, et naine saaks rahuldatud.
Kuidas? No siin jäägu küll igaühe enda otsustada kuidas seda tehakse. Ma ei pea vajalikuks selle kirjeldamist. Või kui mõni soovib, siis võib selles osas õpetussõnu anda.
Mitmekesi? Öelge nüüd, et olen vanamoodne, kuid seksiks ikka ainult ühe partneriga korraga. Ma ei saa sellest aru, miks peaks kellegi sinna juurde võtma. Kas tõesti oma partnerist ei piisa või miks on vaja vaadata pealt kuidas sõber oma naist "paneb"?
Eelnevalt oli juttu armastusest. Kas pole seks mitte üks armastuse/armumise väljund? Vanemad inimesed ütlevad isegi, et laps pidavat sündima armastusega seksist. Ja keegi on öelud, et armastusega seksist eostuvad tüdrukud.

Kommentaare ei ole: