kolmapäev, september 30, 2009

Küpsetan jätkuvalt leiba














fotod LNA-lt
Leivasordid on:
rukkileib
rukkileib seemnetega
rukkileib küüslauguga
rukkileib seemnete- ja küüslauguga
rukkileib köömnetega
rukkileib basiilikuga
rukkileib rosinatega
rukkileib suitsulihaga
rukkileib päikesekuivatatud tomatitega
rukkileib mustade oliividega (uus)

3 kommentaari:

Jane ütles ...

kas paned värsket basiilikut või?
peaks ka proovima. Ja päiksetomat kõlab ka hästi :)

Kristi ütles ...

olen pannud kuiva basiilikut, kuid värske võib ka hea olla. Päikesekuivatatud tomati leib sobib hästi büreesuppide juurde.

Maris ütles ...

Päikesekuivatatud tomati leib on minu vaieldamatu lemmik :) Minu arust sobib ta hea Eesti taluvõiga lihtsalt süüa.