pühapäev, jaanuar 14, 2007

Istun kodus 2 ja uus kodu

Perearsti jutt reedel: "Teil on ikka veel palavik! Kas te ikka tegite rasedustesti ja see oli negatiivne? Teie proovide tulemused olid väga head ja me ei oska öelda, millest teil palavik. Huvitav. Oodake hetk, konsulteerin kolleegiga. .... Teate, me arvame, et anname teile saatekirja Merimetsa nakkuskeskusesse."

No vot sedasi saadetakse sind ühest kohast teise, kuid keegi ei oska midagi öelda. Kindel on see, et rase ma pole ja sinna nakkuskeskusesse ei lähe. Palavik on endiselt 37, enesetunne on hea ja seetõttu lõpetan esmaspäeval haiguslehe ning naasen tööle. Kodus on igav, mu tõbi pole nakkav ja tahaks juba tööd teha.


Kindel on Tiksi blogis kirjutatu: meil on nüüd uus kodu, mille kallal on vaja kõvasti tööd teha enne kui sinna soolaleivale saab tulla. Esimese asjana on vaja saada paika köögi ja vannitoa sisustuse plaan/joonis, siis saab korteris remonti edasi teha. Käib suur arutelu, kas teeme saunaga vannitoa või lihtsalt ruumika vannitoa (u 6,5m2). Kas teha kööginurk ühteseina või kahte?



Mõtted liiguvad vaikselt disaineri otsimise suunas, sest ise ei oska kõike nii näha, kui nemad seda näevad ja teavad võimalusi.

Kommentaare ei ole: