teisipäev, jaanuar 02, 2007



Eelmine aasta oli igati rahuldav. Mälestusi on rohkelt ning tekkinud on arusaam, et mida rohkem inimene maailma näeb, seda enam ta seda näha tahab ja mõistab nii mõndagi asja paremini. Muutuvad ka proriteedid. Elu saab elada lihtsalt, seda tuleb lihtsalt osata ja tahta.

Eelmise aastaga sain enamvähem selgeks lumelauasõidu ja sukeldumise, käisin Soomes Himosel, Austrias Ischglis, Kreetal ja Tais. Peaaegu pooled nädalavahetused veetsime maal Tiduveres tööd tehes ja no nii mõnigi tore pidu seal peetud ning inimestele veidi ebatavalist sauna pakutud. Suve algul vahetasin töökohta ja hetkel olen selle tööga ja kollektiiviga väga rahul. Sügisel võtsin omale panga ees ühe kohustuse ja tänu sellele on mul nüüd neljarattaline sõber.

Lisaks trullile-trallile on meil käsil või peatselt algust saav nii mõnigi tähtis projekt. Loodame, et oleme ikka elusad, terved ja koos, kui kõik need projektid on lõpule viidud. Kõiki neid välja tooma ei hakka, sest miskit peab saladuseks ka jääma, kuid üheks (vanemaks) on endiselt Tiduvere saun ja maja ning uueks on "Nukkudele uus kodu". JAH, keda huvitab, siis Tulika korter on müügis ja otsime pea samasse kanti uut. Ennetavalt ütleme: "EI süldilauda ei tule".

Igatahes, olen rahul tehtuga ja ei kahetse enam ühtegi otsust, mis kunagi olid kaheldavad. Olen endiselt armunud ja õnnelik ...

Kommentaare ei ole: