neljapäev, aprill 16, 2009

Hiiumaa printsessid

Hiiumaa, Kärdla. Laupäeva. Päike paistab sinises taevas ja sooja on 10 kraadi.
Mehed on laekunud Rannapargust kell 4.30 ja magavad peatäit välja* kui naised juba toimetavad. Naiste kodust lahkudes päeval kella 2 paiku suudavad mehed ainult möh öelda. Üks naine suundub suvilasse aiatöödele ja teine rulluiskudega uisutama. Paari tunni möödudes istub higine ja lõõtsutav rulluisutaja Niva rooli ja võtab aiatöödelt jala kodupoole sammuva neiu, kellel seljas mehe suur kampsun, jalas tööpüksid ja kummikud, autole ning sõidavad Kärdla poole. Nivad juhtimisel tuleb kõvasti jõudu rakendada ja rääkima peab kõva häälega. Täiesti sobilik naisterahva sõiduvahend :-)

* Üks härra magas pool unest koridoris koera kaisus. Põhjus miks ta seda tegi, pidavat väga veenev olema, kuid tal ei ole veel meelde tulnud, mis see oli.

1 kommentaar:

Heidi ütles ...

Jah... sellel päeval rebisin ma maskid eest ja näitasin lõpuks oma tõelist palet ja kutsumust- olla Hiiumaa printsess absoluutselt parimates riietes ja konditsioonis, selle tõestuseks otsustasin oma kordumatu "kostüümiga" jalutada maanteel kus päris tihe liiklus:D
Aga sellist ehedat autojuhti polnud ammu näinud (miks kll mõned pildid vaid mällu sööbivad, kus oli fotokas ma küsin:D )