pühapäev, juuli 08, 2007

Puhkuuuus

Viimased nädalad tööl olid hullumeelsed, sest toimus majandustarkvara vahetus ja nii juhataja kui müügi-turundusdirektor olid mõlemad puhkusel. Ma olin kõigi arvates see, kellel on kõigele lahendus ja vastus olemas. Nüüd nädal aega kavatsen täiesti välja lülitada ennast töölt, sest ka mina pean puhkama. Järgmist nädalat tööl ma vastu poleks pidanud. Nüüd siis nädal puhkust, siis neli päeva tööl, langevarjusõprade pulmad ja veel nädal puhkust.

Päikesekiir töistel päevadel oli toetav mees ja väike kutsikas. Viimast käisime esmaspäeval vaatamas. Ta on kõvasti kasvanud ja nüüdseks ka kiibistatud ja vaktsineeritud. Kutsid olid ões ja oi kus neil oli seal tegemist. Nii palju on ju vaja kaevata ja siis teineteisega mängida ja mida kõike veel teha. Eemal õdedest-vendadest neil ei meeldi olla. Hirmsasti kippus tagasi aeda ja oma kurbust väljendas ta haukumisega. Loodan, et ta ei hakka korteris haukuma. Pildid on koos eelmistega siin.
Koju võiks kutsi juba täna (08.juuli) tuua, kuid kuna on Parasummer ja veel muid segavaid faktoreid, siis võtsime vastu otsuse, et peale A ja W pulmi toome kutsi koju. Teine puhkuse nädal möödub ehk uues kodus ja kindlasti kutsiga koos.

Kommentaare ei ole: