esmaspäev, juuli 23, 2007

Esimene öö

Kirjutan kommentaaridele vastukaja siia.
Kutsume hetkel teda nii DD-ks, Darbyks kui ka kutsik. Peab kiiremas korras endale selgeks tegema, et mis siis jääb. Aga see DD tuli alles eile blogides:-)

Esimene öö möödus väga rahulikult. Ei nutmist ega midagi. Hommikul 4 paiku oli toas väga palav ja ärkasin selle peale, et DD otsis omale jahedamat kohta ja lõõtsutas. Tegin teise akna ka lahti ja asi läks paremaks. Ma hetsin voodisse tagasi ja DD jäi mulle lolli näoga otsa vaatama "Kas sa ei mängigi minuga praegu". Tuli siis voodi kõrvale oma asemele ja jäi ilusti magama. Mingi hetk sai tal jälle uni täis, kuid ta ootas ilusti vaikselt meie ärkamist. Iga mu liigutuse peale tõusis püsti ja oli valmis teretama, kuid heitis siis uuesti pikali kui miskit ei toimunud.

Hommikul oli ta ikka palju aktiivsem ja julgem kui eile. Sõime, pissisime, mängisime ja käisime teisel korrusel veelkord olukorraga tutvumas. Täna jooksis juba ringi. Lemmikuks osutusid kõik mu lilled (mis nüüd on kolinud põrandalt kappidele) ja ämma kingitud lambavillast väike vaip (mis on nüüd samuti ära korjatud maast). Trepile tuleb miskit ette teha, siis saab ehk järgmise öö juba üleval korrusel veeta.

Katsikule võib tulla kasvõi homsest, kuid soovitavalt esialgu paari-kolme kaupa.

2 kommentaari:

Kadri ütles ...

see hommikune vaatamine, et millal ärkad on täitsa isasse :)

(noh ilmselt on neid asju miljon, mille kohta nii võib öelda, ja tegelikult on lihtsalt koertele/tõule omane :p )

Kristi ütles ...

Üks ühine joon veel - sihipäratu rõõmus ringijooksmine üle kõige ja kõigi