reede, juuni 06, 2008

Tegemistest

Käisime eelmine laupäev Jaanuse sõbra pulmas Maardu mõisas. Väga romantiline ja meeldejääv pulm oli. Osad küll virisesid, et kell 16 alanud pulm sai kell 23 läbi, kuid minu arust selles pulmas just nii pidigi olema. Jäi kõik see võlu ja ilu, mis oli tekitatud. Ja üldse, pulm ei ole pidu mis peaks lõppema "nägu süldikausis".
DD oli terve laupäeva ja osa pühapäevast tädi Manni juures külas ja nautis seal hellistamist ja lastega mängimist.

Eelmine nädal tegi silmaarst DD-le silmauuringud ja silmad on tal väga heas korras. Eile käisime Billy kliinikus põlve näitamas ja tehti ära ka puusa ja küünarliigeste pildid. Viimased on arsti arvates väga heas korras, kuid paremal puusal on düsplaasia ja arvatavasti kas C või D variant. Pildid saadetakse Eesti Kennelliitu ja nemad siis annavad ametliku dokumendi puusa ja küünarliigeste seisundi kohta. Põlv on väga hästi paranenud ja ei tohiks talle enam muret teha. Kehakaal on DD-l eelmiste kordadega võrreldes langenud ja eks ta langebki, kui korralikult ei sööda ja palju ringi joostakse.

Täna õhtust alates oleme siis nädala kahekesi kodus, sest Jaanus sõidab Rootsi hüppama. Homme päeval manifestime Kuusikul ja õhtul sõidame sealt maale. Natuke õudne on koeraga kahekesi maal öösel olla, kuid vast elame üle. Pühapäeval puhkame maal päikese käes ja järgmine nädal vaatame jooksvalt millega tegeleme õhtuti.

2 kommentaari:

Pirts ütles ...

Mõnel õhtul võin seltsi pakkuda ja koos jalutama vms minna :) Anna aga märku!

Maris ütles ...

ma käisin ka üks aasta Maardu mõisas pulmas, mis ka kell 24 vist lõppes. Väga hea mälestus jäi igal juhul ja parem eelistan õigel ajal lõpetamist. Jääb ilus mälestus:)